Dienstregeling oud en nieuw

Met oud & nieuw geldt er een bijzondere dienstregeling. Op oudjaarsdag stoppen de bussen eerder met rijden. Nieuwjaarsdag geldt als officiële feestdag. Dat betekent dat er op 1 januari een zondagdienstregeling wordt gereden, tenzij specifiek anders vermeld.

Valt oudjaarsdag op een doordeweekse dag dan geldt de doordeweekse dienstregeling. Valt het op een zaterdag of zondag dan geldt de zaterdag- of zondagdienstregeling. Wel is het zo dat de bussen zoals gezegd eerder stoppen met rijden.

Normaal gesproken vertrekken de laatste bussen en treinen zo rond 20:00 uur vanaf hun beginpunt. Ze maken dan die rit nog af en stoppen daarna. We publiceren vaak in aanloop naar oud & nieuw een nieuwsbericht met meer gedetailleerde informatie. Hou de nieuwsberichten dus goed in de gaten! Of maak gebruik van onze reisinformatie door op deze link te klikken en het betreffende lijnnummer op te geven.

Let op: ook voor ons flex vervoer geldt dat er afwijkende openingstijden zijn op oudejaarsavond. Houdt ook hiervoor de nieuwsberichten op onze website goed in de gaten.