Welk product/abonnement past bij mij?

 
Let op, dit advies is alleen voor als je met onze bussen en treinen reist. Reis je met meerdere vervoerders of in verschillende reisgebieden dan adviseren we je contact op te nemen met 9292 om een compleet advies te krijgen.
 
Je reist regelmatig met onze bus of trein, maar welk abonnement past nu het beste bij jouw reisgedrag? We helpen je daar graag bij. Doorloop onderstaande stappen en krijg een abonnementsadvies dat precies bij jouw situatie past.

De kortingsabonnementen in Gelderland en Overijssel zijn bij verschillende vervoerders en in verschillende provincies geldig, maar veel overige producten niet. De exacte geldigheid staat altijd vermeld in de productvoorwaarden die via de webshop zijn in te zien. Lees de voorwaarden dus goed door alvorens het product aan te schaffen.
 

In 7 stappen naar een passend abonnement

  1. Plan de reis die je aflegt in onze reisplanner. Zorg er voor dat als je alleen met de bus reist, je bij 'Soorten vervoer' de trein uit zet;
  2. Selecteer het reisadvies dat past bij jouw gewenste reis;
  3. Klik op 'Bekijk details';
  4. Klik vervolgens op 'Bekijk ons productadvies'
  5. Pas de filters aan in het productadvies menu die van toepassing zijn op jouw situatie (leeftijd, aantal keer per week dat je reist, reis je in de ochtendspits of niet)
  6. Nu zie je precies wat het reizen kost per maand/jaar wanneer je alleen op saldo reist. Ook zie je welke abonnementen het beste passen bij jouw reisafstand en reisgedrag op basis van prijs. Het meest voordelige abonnement staat boven aan.
  7. Door te klikken op het abonnement van jouw keuze kom je gelijk op de juiste productpagina in onze webshop.

Voor elk abonnement heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig

Let op: om een abonnement te bestellen heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Heb je nog geen persoonlijke OV-chipkaart bestel er dan eerst één via www.ov-chipkaart.nl